fbpx

Her downloader du guiden

Snup guiden 5 ærgerlige fejl og få mine tips til at bryde gemmen støjen på sociale medier og opnå mere synlighed

Jeg har glædet mig til at forære dig min guide, hvor jeg deler værdifulde tips, der hjælper dig med at gøre din branding og markedsføring mere simpel. Samtidig med, at du opnår endnu mere synlighed (total win-win!)

Guiden ligger som en PDF, og du downloader den ganske enkelt ved at klikke på knappen herunder.

God læselyst!

Optimal og gennemarbejdet branding er det, der tiltrækker dine kunder

Har vi ikke mødt hinanden før? Så hej! Mit navn er Katharina Kopranen. Jeg har arbejdet med strategisk branding og grafisk design siden 2012 og har hjulpet flere end 100 virksomheder med at skabe et stærkt brand og en visuel identitet, der skaber opmærksomhed hos de helt rigtige kunder.

Jeg hjælper dig, der savner en dedikeret rådgiver og designer, der ved hvad du vil med din virksomhed og har evnerne til at omsætte dine ambitioner til en konkret køreplan og grafiske værktøjer til at nå dine mål. 

Hos mig får du en komplet tilgang til dit brand. Jeg tager mig tid til at lytte, sætte mig grundigt ind i din virksomhed og skabe et fundament for din branding, der er tilpasset dig. Branding der vækker opmærksomhed og er spot on til din virksomhed og ideelle kunde. Det har jeg erfaring med virker og giver resultater, der er lidt ud over det sædvanlige.

Det siger mine kunder om vores samarbejde …

“Jeg kontaktede Katharina, da jeg havde brug for en, der vidste noget om branding og som kunne fortælle mig, hvordan det jeg kan og det jeg står for præsenteres på den rigtige måde, så det taler til flere og afspejler den værdi mit produkt har. Allerede ved mit første møde med Katharina følte jeg mig set og hørt. Og jeg følte med det samme tillid til at hun var den rigtige til at løfte opgaven“.

/ Luuna Sommer,
Vægttabs- og livskvalitetsekspert

“Det har været en utrolig nem og overskuelig proces. For det første mærker man Katharina’s nærvær og engagement. Katharina er yderst kompetent og professionel, og har en evne til at sætte sig ind i det udtryk, den branding og kommunikation, som jeg har ønsket at formidle til mine kunder. Jeg kan ikke andet end varmt anbefale Katharina til at hjælpe med din kommunikation og brandstrategi.”

/ Karina Remming,
Kranio Sakral & Zoneterapeut

Første session fik skabt fuldstændig klarhed over, hvad der ligger i mit brand – hvilket brand jeg ønsker at have, hvem og hvordan jeg tiltrækker de rette kunder.

Katharina er meget nærværende og tydelig i sin mentoring og meget hands on i hendes praktiske råd. Jeg har været glad og opløftet efter hver samtale, med ro i maven omkring de ting, der skulle arbejdes med.

/ Zanna Ibina,
Forfatter & foredragsholder