fbpx

Om Unik Branding

“Jeg designer stærke æstetiske brands, der afspejler dig og skaber opmærksomhed hos de helt rigtige kunder”.

Hej! Jeg er Katharina Kopranen, kvinden bag Unik Branding

Jeg fungerer som kreativ og strategisk vejviser for ambitiøse selvstændige og mindre virksomheder, der ønsker at tiltrække flere af de helt rigtige kunder – de kunder der er 100 % et match og som du allerhelst vil have i din forretning.

Det gør jeg ved at bygge bro mellem din virksomhed og dit budskab. Så du får skabt et ægte brand, der kommunikerer alt det, du har på hjertet at formidle og som afspejler dine personlige kompetencer og dit produkts reelle værdi.

Jeg er overbevist om, at der er kunder nok til os allesammen – vi har alle noget helt specielt at tilbyde, og når det pakkes ind og serveres på den rigtige måde, vil det tiltrække de helt rigtige kunder. De kunder, der bare venter på at få fingerne i dét, du har at sælge.

Jeg hjælper dig med at få skabt en strategi for, hvordan din virksomhed kan skille sig ud og henvende sig direkte til dine ideelle kunder. Det gør vi ved at lægge en plan for, hvordan du skal kommunikere til dine kunder, hvor du skal være synlig for at fange deres opmærksomhed og sørge for at alt du sender ud er pakket ind i en visuel identitet, der fremstår professionel og skaber blikfang.

Sådan arbejder jeg

Indrømmet… jeg har en umættelig trang til at hjælpe passionerede selvstændige som dig, med at skabe dit unikke brand og bidrage til, at du kan leve godt af din forretning og herigennem udleve dit fulde potentiale.

Mange selvstændige virksomhedejere savner en dedikeret sparringspartner, der ved hvad de vil med deres virksomhed og har evnerne til at omsætte deres ambitioner til en konkret køreplan og værktøjer til at nå deres mål. Hos mig får du en komplet tilgang til din virksomhed. Jeg tager mig tid til at stille spørgsmål og sætte mig grundigt ind i virksomheden – når vi kratter i overfladen, finder vi kernen i din forretning og det helt rigtige udgangspunkt for din branding.

Mine værdier bygger på en stor portion kreativitet, ordentlighed, grundlighed og loyalitet overfor dig som kunde og din virksomhed – jeg forsøger ikke at få dig til at passe ind i en bestemt identitet eller et æstetisk udtryk. Min fornemmeste opgave er at skabe en ramme, der passer din unikke identitet og udføre et smukt og godt stykke håndværk.

Jeg arbejder ud fra min mange års erfaring og faglighed men også en stærkt intuition, der gør at dem jeg arbejder med ofte føler sig set og hørt på en måde, der skaber fantastiske og unikke resultater.

Lær mig at kende (den korte version)

Visuel storyteller & kreativ ildsjæl

Efter 10 år som projektledende brand designer og grafiker, drømte jeg om at få et arbejdsliv, hvor jeg arbejder med kunder og opgaver, som jeg selv vælger. Jeg drømte om at være min egen bedste chef, have mere frihed og leve af det, jeg er allermest passioneret omkring.

Lige fra jeg var barn har jeg altid været en storyteller – jeg har skrevet historier, tegnet, indrettet og dekoreret. Det er derfor min barnedrøm der går i opfyldelse, når jeg bruger mine kreative evner til at skabe fortællinger og universer, som en del af mit daglige arbejde.

Privat bor jeg sammen med min mand og vores to piger i naturskønne omgivelser midt på Sjælland. Sammen er vi ved at renovere vores drømmehus, som vi fylder med personlig indretning og self-made projekter. Her har jeg indrettet mit skønne hjemmekontor, som også fungerer som mit daglige foto- og kreative værksted. Det er her jeg sidder, når jeg arbejder kreativt og har rådgivende sessioner med mine kunder.

Mine erfaringer

Gennem mine mere end 10 år som brand designer & grafiker har jeg:

Hjulpet en lang række selvstændige, små og mellemstore virksomheder med at forbedre deres forretnings- og markedsføringsstrategi.

Hjulpet en række brancheorganisationer med landsdækkende markedsføringskampagner.

Fungeret som ekstern markedsføringskonsulent for flere små og mellemstore virksomheder.

Designet et hav af logoer, visuelle identiteter og salgsmaterialer.

Layoutet en lang række magasiner, kataloger, bøger, brochure mv.

Designet en lang række hjemmesider og flere apps.

Designer & projekleder
af større brandingprojekter

Jeg startede egen virksomhed i 2020, men har arbejdet indenfor området siden 2010. Det er derfor mange års erfaring, også fra tidligere ansættelse, jeg trækker på når jeg bidrager til din virksomheds branding.

Mit hjerte brænder for brands indenfor livsstil, interiør og fashion. Men uanset hvilken branche, du arbejder indenfor, er jeg klar til at hjælpe, da min erfaring spænder bredt og giver mig en bred brancheforståelse.

Her kan du se et udpluk af større projekter, jeg tidligere har være ansvarshavende på, hvor jeg har brugt kompetencer indenfor brandstrategi, grafisk design og projektledelse:

Konceptudvikling af privat jordmoder- & fødeklinik

Jeg hjalp en jordmoder, der ville åbne sin egen private fødeklinik. Til start hvade hun klinik i eget hjem. Efter få år havde hun flere fastansatte fordelt på to jordmoder- og fødeklinikker på Sjælland.

Jeg hjalp jordmoderen med at udvikle virksomhedsnavn, logo, farver, fonte og billedstil. Derudover udarbejdede jeg brandstrategi og markedsføringsplan, der gjorde det let at komme i kontakt med ideelle kunder.

Branding af landsdækkende brancheforening og medlemmer

Jeg rådgav en advokat brancheforening og deres medlemmer i, hvordan de hver især kan tiltrække kunder og skille sig ud i forhold til deres tæt knyttede konkurrenter.

Hvert medlem af brancheforeningen fik specifik rådgivning omkring branding og konkrete forslag til deres markedsføring.

Turistmagasin – projektansvarlig og grafiker

Gennem fire år har jeg været projektansvarlig på udarbejdelse af mit hjemsteds turist- og bosættelsesmagasin.

Foruden hele den grafiske opsætning var jeg ansvarlig for struktur, indhold, billedmateriale, annonceopsætning og tryk. 

Magasinet  blev trykt i oplag af 20.000 stk.

Få min
specialiserede hjælp

Strategisk branding

Du får en komplet køreplan og værktøjer, så du aldrig mere er i tvivl om hvad, hvor og hvordan, du skal fortælle om din virksomhed og dit produkt. Det gør det lettere at tiltrække de helt rigtige kunder, markedsføre dig og nå dine forretningsmæssige målsætninger.

Visuel identitet

Jeg sætter grundighed, ordentlighed og æstetik højt i mit arbejde. Alle brikker i din visuelle identitet udvikles med kreativ omhu, men også med strategiske overvejelser – min erfaring er, at godt design med tanke bag skaber de bedste resultater for din virksomhed.

Fotoshoot & styling

Med billeder vækkes dit brand til live og tilføjer stemning. Du får defineret din billedstil, gennemarbejdet fotoguide, fotografbrief, planlægning, styling og billedredigering, som sikrer at dine billeder fortæller den helt rigtige historie og afspejler din virksomhed og dit produkt.

Mentoring & sparring

Du får en fast sparringspartner, der kender dine ambitioner for din virksomhed, og kan give dig konkrete værktøjer til at forbedre din branding og markedsføring. Sammen får vi lagt en komplet køreplan, så du kommer i mål med din drømmeforretning.