fbpx

1:1 sparringsforløb for ambitiøse selvstændige

– der er klar til at skille sig ud og løfte sin branding til et nyt niveau.

Vil du have et brand, der kommer helt ind under huden på dine kunder og som gør, at de jagter dig fremfor at du føler, du gang på gang skal jagte dem?

Jeg hjælper dig med, at skabe klarhed og retning i din virksomheds markedsføring. På en måde som gør, at du skiller dig ud med det, du elsker allermest – at skabe forandring hos dine kunder. Og som gør, at din branding når et helt nyt niveau og du lykkes med de ambitioner, du har for din virksomhed. Helt uden at du skal bruge oceaner af tid og gå på kompromis med din egen personlighed.

Hvordan ville det være, hvis du havde værktøjerne til succesfuld branding, der kunne tiltrække de helt rigtige kunder – din egen fanklub af loyale følgere, der for alt i verden ikke ville gå glip af det, du tilbyder i din forretning?

Er du klar til at arbejde med …

✓   At fastlægge din niche og blive helt afklaret med, hvem din ideelle kundetype er, så du kan tale direkte til dem i din markedsføring?

✓   Få klarlagt dit koncept og din storytelling, så du kan få dine følgere mere med på historien og transformere dem til betalende kunder i din forretning?

✓   Hvordan du skiller dig ud på sociale medier på en måde, hvor du er personlig og tiltrækker din målgruppes opmærksomhed, men stadig fremstår professionel?

✓  Udvikling af dit brand og dets visuelle genkendelse, som gør at dine kunder lægger mærke til dig og du kommer til at lægge Top og Mind i deres bevisthed. 

✓   … eller bare få helt friske øjne på dit brand, så du med sikkerhed og ro i maven ved, i hvilken retning dig og din virksomhed skal i fremtiden.

Kan du genkende det her?

I starten var det sjovt at have forskellige hatte på, som selvstændig. Det var spændende at lege med det grafiske udtryk og prøve forskellige ting af i markedsføringen.

Men nu er tiden presset og du bruger ALT for meget tid og energi på at være synlig på sociale medier, skrive salgstekster og tage billeder i forsøget på at tiltrække de helt rigtige kunder.

Samtidig tvivler du på, hvad der er rigtigt at fortælle og vise frem, i forhold til din forretning og det brand, du drømmer om at skabe.

Når vi arbejder sammen, kan jeg hjælpe dig med:

 • Rådgivning i, hvordan du præsenterer din virksomhed på den mest optimale måde og synliggør det du gør, kan og tilbyder, så det taler til flere og rammer de kunder du helst vil hjælpe.
 • Vished om, hvordan du personliggør din virksomhed for at tiltrække flere af de rigtige kunder – uden at føle tvivl om, du er for personlig i din markedsføring og mister dit professionelle udtryk.
 • En sparringspartner der ved, hvad du vil med din virksomhed og kan give dig konkrete svar og værktøjer til at løfte dit brand. Så du får frigivet tid og skabt overblik, og kan fokusere på dét, du er bedst til i din virksomhed.

Branding kan være en fluffy størrelse

– det gælder både i start-up fasen og som etableret virksomhed.

Som de fleste, er du måske startet ud med et logo, fordi du tænkte at det er vigtigst… Og nu oplever du den ene frustration efter den anden, hver gang du skal pitche din virksomhed, lave et billede til de sociale medier, skrive en tekst på din hjemmeside, opsætte en brochure el.lign. Fordi du tvivler på, hvad der er vigtigst at fortælle og hvilket udtryk, der præsenterer din virksomhed bedst, sådan at du rammer den helt rigtige målgruppe.

Det føles uoverskueligt og det ender med, at du “bare” skriver, deler eller viser et eller andet i din markedsføring i forsøget på at tiltrække kunder. Resultatet af din virksomheds image bliver usammenhængende og rodet, og dine kunder bliver forvirrede og i tvivl – kunder der tvivler køber ikke!

Som selvstændig bliver samtlige beslutninger, du skal tage i din virksomhed, lettere når du har en strategi for din branding. Fordi du altid kan stille dig selv spørgsmålet: er det i overensstemmelse med det, mit brand kendes for?

Dit brand opleves igennem:

 • Dit logo, farver, skrifttyper – der sikrer genkendelighed
 • Valg af billeder – der sætter stemningen i dit materiale
 • Storytelling – der tiltrækker og skaber kendskab
 • Markedsføring – der synliggør din virksomhed

“Min tilgang er, at du kan være nok så dygtig til det, du laver og have et nok så godt produkt – men hvis ikke du er i stand til at tydeliggøre det, du kan og præsentere det på en måde, der taler direkte til dine ideelle kunder, så går du glip af din forretnings fulde potentiale.”

Du har brug for hjælp fra en, der kan se potentialet i din virksomhed og som har viden og erfaring med, hvordan du kan skille dig ud, med det du kan. Og ikke bare med din visuelle identitet, men med hele din branding – grafik, billeder, storytelling, kommunikation og markedsføring. Så du aldrig mere er i tvivl om, hvad du skal fortælle og hvordan det skal præsenteres, og du opnår anerkendelse for dét, der skiller dig ud og gør din virksomhed unik.

Jeg er ikke som de andre …

Jeg har arbejdet med strategisk branding i mere end 10 år

Mit navn er Katharina Kopranen. Jeg er brand specialist og dedikeret sparringspartner for ambitiøse selvstændige virksomhedejere, der ønsker et stærkt brand, der viser hvem de er og på en måde, deres ideelle kunder ikke kan modstå.

Jeg har arbejdet med strategisk branding siden 2012 og drevet egen virksomhed siden 2020. Jeg ved derfor, hvordan det er at have en drøm og store ambitioner for sin virksomhed, men også hvordan det kan føles frustrerende og uoverskueligt at nå sine mål.

Jeg tror på at branding er mere end et logo, en farvepalette og en pæn hjemmeside. Branding er en fast del af din hverdag som virksomhedsejer. Det er den måde du præsenterer dig selv og din virksomhed på for omverdenen. Den måde du taler på, klæder dig, indretter dig – det er alt sammen en del af din unikke brandidentitet.

Og jeg ved, du har noget unikt at byde på. Det handler om at finde ind til kernen i din forretning og tydeligøre det, der skiller dig og dit produkt ud. Det er her jeg kommer ind i billedet. Jeg hjælper dig med at skabe klarhed og ståsted, så du får skabt ro og overblik. Og føler dig unik – både indeni og udenpå i din virksomhed.

“Det har været en utrolig nem og overskuelig proces. For det første mærker man Katharina’s nærvær og engagement.

Katharina er yderst kompetent og professionel, og har en evne til at sætte sig ind i det udtryk, den branding og kommunikation, som jeg har ønsket at formidle til mine kunder. Jeg kan ikke andet end varmt anbefale Katharina til at hjælpe med din kommunikation og brandstrategi.”

/ Karina Remming

Kranio Sekral & Zoneterapeut

Første session fik skabt fuldstændig klarhed over, hvad der ligger i mit brand. Hvilket brand jeg ønsker at have, hvem og hvordan jeg tiltrækker de rette kunder.

Katharina er meget nærværende og tydelig i sin mentoring og meget hands on i hendes praktiske råd. Jeg har været glad og opløftet efter hver samtale, med ro i maven omkring de ting, der skulle arbejdes med.

/ Zanna Ibina

Forfatter & foredragsholder

Som iværksætter, der er ved at bygge et brand op, er der utrolig mange ting at kaste sig over. Men efter en virkelig god og motiverende sparring med Katharina er jeg blevet helt skarp på hvad der er vigtigst for mig at prioritere, samt hvad hvad der skal til for at jeg når i mål, brand og marketing wise.

/ Tenna Qvortrup Olsen

Arbejdslivsekspert

Føler du det tidskrævende at arbejde med din virksomheds visuelle udtryk, indholdet på din hjemmeside, dine nyhedsbreve, opslag og stories på sociale medier samt billeder, der understøtter værdien af dit produkt og fortæller den historie, du gerne vil have din virksomhed er kendt for?

Lad mig vise dig en effektiv vej, hvor vi får lagt en plan for din branding, der giver dig klarhed i alle de beslutninger du skal tage som selvstændig virksomhedsejer. Du kan også låne min hjerne for en stund og stille mig alle de spørgsmål du brænder inde med, omkring din virksomheds branding og markedsføring.

Få mig som sparringspartner & brandmentor
– dine 2 muligheder:

INTENSIV // 1:1 branding session

Sessionen er til dig, der har brug for svar på dine spørgsmål omkring, hvordan du kan forbedre din virksomheds branding og markedsføring.

Du får 60 minutters intensiv møde til at tømme min hjerne for alt omkring, hvordan du effektivt kan bruge din visuelle identitet, sociale medier, storytelling og en markedsføringsplan i din virksomhed.

I sessionen gennemgår vi det der blokerer dig i din branding og markedsføring lige nu. Du får rådgivning og svar på alle de spørgsmål, vi kan nå at gennemgå på vores tid sammen, så du kan gå videre med en overskuelig handlingsplan over, hvor du kan tage fat for at komme nærmere dit mål.

I løbet af en INTENSIV-session kan du fx få svar på dine spørgsmål omkring:

 • hvordan du bruger dit logo, farver, skrifttyper og billeder, så din virksomhed bliver genkendelig og fremstår mere professionel
 • hvilke sociale medier der passer til din virksomhed, så du kommer i kontakt med de helt rigtige kunder
 • hvordan og hvor meget du skal være personlig på sociale medier som virksomhedsejer
 • hvad du skal dele på sociale medier for at tiltrække flere følgere
 • hvor og hvordan du bruger storytelling i din markedsføring
 • hvordan du laver en markedsføringsplan, som hjælper dig med at opnår mere synlighed

Det får du med en branding session:

60 minutters 1:1 online session

1 times intensiv rådgivning og sparring, kun dig og mig i vores online-mødelokale. Helt simpelt modtager du en mail med link til vores lukkede og private online-mødelokale på Zoom.

Afklarende briefing skema

Du får tilsendt skemaet og skal udfylde det forud for første session. Det giver mig indsigt i din virksomed, dine mål og forventninger til forløbet. Og sikrer at du får mest muligt ud af vores tid sammen.

Research på din virksomhed og dit marked

Forud for første session laver jeg et research på din virksomhed og dit marked, så jeg har et indgående kendskab til din situation og kan rådgive dig bedst muligt på dine spørgsmål.

Skriftlig opsummering

Efter sessionen modtager du en skriftlig opsummering og handlingsplan, der giver dig overblik over, hvad vi har talt om og hvordan du kommer videre.

Videooptagelse af sessionen

Du har mulighed for at få en videooptagelse af sessionen (vis du ønsker det) så du altid kan gense eller genhører samtalen og de løsninger, som vi i fællesskab kom frem til. Med en videooptagelse er du fri for at bruge vores sparsomme tid sammen på at tage noter.

Udover min research og indsigt i din virksomhed, får du min rådgivning og sparring i 60 minutter. Her hjælper jeg med at få lagt en klar retning for det der udfordrer dig indenfor branding og markedsføring. Du bestemmer selv, hvad vi skal fokusere på under sessionen. Det hele starter med at du får tilsendt et afklarende briefing skema, som sætter fokus på, hvad du gerne vil opnå i din virksomhed.

Pris:

KR. 1.875,-

+ moms

(Mulighed for efterfølgende opgradering til Brandmentor 1:1 forløb á 5 sessioner).

BRANDMENTOR // 1:1 forløb

Brandmentor forløbet er til dig, der har brug for en personlig sparringspartner til at guide dig i markedsføringen af din virksomhed, med fokus på, at blive endnu tydeligere i dit brand, skille sig ud og tiltrække dine ideelle kunder.

I forløbet har vi fokus på at optimere din branding, så du kan udnytte det fulde potentiale af din visuelle identitet, storytelling og markedsføring. Du får 5 sessioner, hvor vi gennemgår din virksomheds situation og lægger en konkret plan for fremtiden.

Vi arbejder blandt andet med din brandstrategi, hvor vi tydeliggør din virksomheds personlighed, sådan at dine kunder får endnu mere lyst og tillid til at handle med dig.

I hver session får du sparring og rådgivning, som hjælper dig med at løse de udfordringer der fylder hos dig lige nu. Vi arbejder på at få lagt den helt rigtige plan for dig og din virksomhed, så du får overblik og vished om, hvordan du skal prioritere din energi rigtigt i din markedsføring.

Hver session afsluttes med en overskuelig handlingsplan, så du ved hvad du skal arbejde med til næste gang vi mødes. Undervejs i forløbet vil du opleve at få hep, feedback og spørgsmål til reflektion. Det gør at du hurtigt kan implementere justeringer og nye tiltag i din virksomhed.

Forløbet består af:

Klippekort til 5 online sessioner

5 klip á 60 minutters varighed. Hvert møde afholdes 1:1, dvs. kun dig og mig i vores private online-mødelokale på Zoom eller over telefon.

Afklarende briefing skema

Du får tilsendt skemaet og skal udfylde det forud for første session. Det giver mig indsigt i din virksomed, dine mål og forventninger til forløbet. Og sikrer at du får mest muligt ud af vores tid sammen.

Research på din virksomhed og dit marked

Forud for første session laver jeg et research på din virksomhed og dit marked, så jeg har et indgående kendskab til din situation og kan rådgive dig bedst muligt på dine spørgsmål.

Løbende feedback mellem sessionerne

Mulighed for feedback eller svar på mail mellem sessionerne. Det sikrer, at du ikke behøver vente til næste session, men kan komme videre indenfor få dage. Tidsforbruget fratrækkes dit klippekort.

Klar handlingsplan efter hver session

Efter hver session sender jeg en skriftlig opsummering og handlingsplan, der giver dig overblik over, hvad vi har talt om og hvordan du kommer videre.

Videooptagelse af sessionerne

Du har mulighed for at få en videooptagelse af hver session (vis du ønsker det) så du altid kan gense eller genhører vores samtaler og de løsninger, som vi i fællesskab kom frem til. Med en videooptagelse er du fri for at bruge vores sparsomme tid sammen på at tage en masse noter.

BONUS 1 / Workbook til at klarlægge din unikhed – dét der skiller dig og din virksomhed ud

BONUS 2 / Workbook til at fastlægge dine ideelle kunder (persona)

Du får mig som din personlige brandmentor og sparringspartner til din virksomhed. Jeg guider dig til at få skabt en klar plan for din virksomheds branding, så du aldrig mere føler tvivl om, hvad der skiller dig og din forretning ud, og hvordan du skal tydeliggøre det i din markedsføring for at tiltrække de kunder du gerne vil hjælpe. Mit fokus er at give dig overblik og effektive værktøjer, så det føles let at markedsføre din virksomhed.

Din investering:

KR. 7.950,-

+ moms

(Mulighed for månedlig betaling i 2 eller 3 rater)

Har du spørgsmål?

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål

Er det muligt at betale i rater?

Ja, selvfølgelig.

Det kan aftales at dele investeringen op i 2 eller 3 rater. Det aftaler vi under introduktionsmødet, når vi har talt sammen om muligheden for samarbejdet ☺

Jeg har brug for hjælp til opstart af min virksomhed. Er det også for mig?

Det er altid en god idé, at lægge en strategi for din branding og markedsføring. Det er uanset om du er ny iværksætter eller etableret virksomhed. Vi tager udgangspunkt i netop der, hvor du er med din virksomhed.

Hvad er med i prisen?

Sessionerne inkluderer ikke udarbejdelse af grafisk design, men har fokus på strategi og konceptudvikling af dit brand. Under sessionerne kan jeg give sparring og rådgivning på din visuelle identitet i henhold til den retning vi klarlægger for dit brand.

Hvis du har brug for at få redesignet din eksisterende grafiske identitet eller skabt en helt ny visuel identitet, kan du vælge mellem mine tre designpakker her. Du kan også købe et klippekort på grafisk assistance, hvis du har brug for mere hjælp.

Hvad hvis jeg har brug for mere hjælp?

Du kan også altid hive mig ind efterfølgende, når du har brug for rådgivning, sparring eller skal have løst en specifik grafisk opgave. Her afregnes på timebasis eller med klippekort.

Klippekort

Jeg tilbyder klippekort til dig, der allerede er kunde hos mig – når jeg kender din forretning, dine målsætninger og dit visuelle udtryk. Mit tidsforbrug bliver fratrukket dit klippekort.

Klippekort fås med 5, 10 eller 20 klip. Jo flere klip, jo mere rabat får du på min tid.

Klippekort kan eksempelvis bruges til:

✓   Brandsessioner
✓   Hjemmeside design
✓   E-mailsignatur
✓   Nyhedsbrev design
✓   Canva skabeloner til sociale medier
✓   PowerPoint præsentation
✓   Freebi/ workbook
✓   Foto filter til billedredigering
✓   Billedstil og fotograf brief
✓   Layout af bog, magasin eller katalog
✓   Hangtags og emballage
✓   Plan for indretning af butik, showroom, klinik eller kontor

Hvor meget jeg kan nå på et klip, kommer an på, hvor godt jeg kender dig, hvor godt du kender din strategi, dine kunder og hvor konkret den enkelte opgave er. Du køber min tid ikke et færdigt produkt.

Skriv til mig på email: mail@unikbranding.dk, hvis du vil have tilsendt min prisliste på klippekort.

Har du andre spørgsmål? Så skriv til mig på email: mail@unikbranding.dk

Har du brug for en afklarende snak?