fbpx

Tak for din tilmelding!

Din e-mail med guiden er på vej … Du skal bare lige bekræfte din e-mailadresse for at jeg kan sende dig det jeg har ♥

/ Step 1

Kig i din indbakke. Der er lige nu en mail på vej, hvor du skal bekræfte at jeg må sende dig mit materiale. (Det er ikke noget jeg har fundet på, det er ren og skær lovgivning).

/ Step 2

Find den mail jeg har sendt til dig. Afsenderen er mail@unikbranding.dk

Kig eventuelt i din spamfolder, hvis du ikke kan finde mailen fra mig.

/ Step 3

Klik på bekræftelseslinket. Det var det! Nu vil der lande en mail med link til download af guiden – rigtig god læselyst!

Du er nu bekræftet i mit system, og du kan forvente at modtage e-mails fra mig. Men bare rolig, jeg forsikrer dig om, at jeg kun vil fylde din indbakke med værdifuld viden, der vil hjælpe dig med at løfte din branding til nye højder og tiltrække dine ideelle kunder på en ægte og mere effektiv måde.

Vi ses i din indbakke!