fbpx

Unik branding signaturpakken

Få skabt en komplet plan for branding og markedsføring, der gør godt for din forretning

+ giver overblik og mere tid

Spilder du en masse tid på at sætte dig ind i, hvordan du bør præsenterer din virksomhed på den helt rigtige måde, så du tiltrækker den rigtige målgruppe og det afspejler den værdi, dit produkt har?

Hvis ikke din branding repræsenterer din virksomhed på en professionel og stærk måde, så er det måske på tide at få gjort noget ved det. Det fortjener du og din virksomhed. Jeg kan hjælpe dig med at få skabt et solidt fundament for din virksomheds branding, der giver dig overblik over, hvilket indhold på din hjemmeside, sociale medier og i dit markedsføingsmateriale, der sikrer at du brænder dit brand fast på den rigtige måde i dine kunders bevidsthed. Og hvordan, du pakker det hele ind i et gennemgående visuel udtryk, der skaber blikfang hos dine ideelle kunder.

Unik Branding pakken er til dig, der vil have mere ud af din virksomheds potentiale gennem succesful branding.

Hvordan ville det være, hvis din branding endelig hjalp dig med at skabe de resultater, du gerne vil opnå i din virksomhed?

Unik Branding er til dig, der er klar til at få …

✓   Lavet en “tilstandsrapport” over dit brand og markedsføring, der giver dig overblik over, hvor du skal sætte ind for at løfte din branding.

✓  Lagt en klar plan for, hvordan du og din virksomhed kan fremstå mere professionel og afspejle den værdi, du tilbyder dine kunder.

✓  Overblik over dine konkurrenter og dit marked. Og vished om, hvordan du tydeligt kan skille dig ud.

✓  Konkrete forslag til, hvor og hvordan du skal markedsføre din virksomhed, der er i tråd med dit brand og rammer de helt rigtige kunder.

✓   Fastlagt dine værdier, idelle kundetype og storytelling, så du med sikkerhed får succes med din branding.

✓   En skræddersyet drejebog for din branding, som du og dine samarbejdspartnere kan slå op i. Og som giver overblik i det daglige og frigiver tid til, at du kan skabe endnu bedre resultater i din virksomhed.

✓   Grafiske værktøjer der skaber en rød tråd i alle dele af din markedsføring, så din virksomhed fremstår ens på samtlige platforme.

Unik Branding - branding er essens af din virksomhed

Branding er essensen af din virksomhed

Jeg tør godt garantere, at samtlige beslutninger du tager i din virksomhed bliver lettere, når du har en klar plan for din branding.

Det kan være tidskrævende at arbejde med indholdet på din hjemmeside, i nyhedsbreve, opslag på sociale medier og det visuelle udtryk. Især hvis ikke du har en klar plan for, hvad din virksomhed skal udstråle og kendes for.

Branding handler om at skabe et billede og en fortælling om din virksomhed, som dine ideelle kunder føler sig tiltrukket af og kan identificere sig med. Branding er dét, der skaber tillid hos dine kunder og gør, at du kan komme til, at ligge Top of Mind i deres bevidsthed. Men det kræver, at du er konsekvent i alt du sender ud og har en strategi, der passer til dig, dit produkt og din målgruppe.

Når du har en konkret plan for din branding, bliver det meget lettere at planlægge din markedsføring og udvikle din virksomhed. Fordi du altid kan stille dig selv spørgsmålet: er det i tråd med den strategi, der er lagt for mit brand?

Har alle brug for branding og visuel storytelling?

Unik Branding er en skræddersyet plan for, hvad din virksomhed skal være (aner)kendt for 

Jeg gætter på, at du ved, det er vigtigt at have en strategi og nogle planer for din virksomheds branding. Men måske ikke, hvor vigtigt det er. Og hvordan du så gør.

Jeg plejer at beskrive branding, som din virksomheds personlighed – det er den, dine kunder skal kende dig for. Din branding opleves igennem det verbale (adfærd) og visuelle (udseende) udtryk, fuldstændig som din egen personlighed. Og hvem har ikke brug for en unik personlighed for, at skille sig ud og gøre sig bemærket?

Verbale

  • Virksomhedens formål og kerneværdier
  • Storytelling
  • Tone of voice (ord, sprog og termer)
  • Kundesprog og formulering af budskab

Visuelle

  • Logo
  • Farver
  • Skrifttyper
  • Grafiske ikoner og illustrationer
  • Billedstil

Optimal branding er dét der tiltrækker kunder

Jeg arbejder med, at give din virksomhed større gennemslagskraft med branding

Planlægning af din branding tager udgangspunkt i dine ambitioner og passion. Og dine og kundens fælles værdier. Mennesker foretrækker at handle med mennesker – det gør, at vi føler os trygge og tør foretage et køb. En vigtig del af dit brand handler om følelser og om at forstå dine kunder og vide, hvad der gør dem trygge.

For mig handler branding ikke bare om salg. Det handler især om, at sælge dit produkt og din fortælling til de rigtige mennesker – så alle føler sig set og hørt. Det sikrer nemlig ikke bare salg i butikken, men loyale kunder der kommer igen.

Det er vigtigt, at dit brand både fungerer for dig og din kunde.

Din branding skal give dig:

  • Et godt fundament for din markedsføring, så du sparer tid og mere effektivt når de helt rigtige kunder
  • Stærke virkemidler, så du slipper for at være i tvivl om, hvad der er bedst for din forretning og tiltrækker kunder
  • Følelsen af at have skabt noget, der gør dig stolt (helt ind i sjælen)
  • Selvtillid, så du tør tage den pris du er værd

Din branding skal give din kunde:

  • Oplevelsen af hvem du er og hvad din virksomhed står for
  • En relation, så din kunde ved hvad og hvordan du kan hjælpe
  • Visuel genkendelighed, så de helt rigtige kunder tiltrækkes og husker dig
    Unik Branding - tiltræk de rigtige kunder

    “Jeg kontaktede Katharina, da jeg havde brug for en, der vidste noget om branding og som kunne fortælle mig, hvordan det jeg kan og det jeg står for præsenteres på den rigtige måde, så det taler til flere og afspejler den værdi mit produkt har.

    Allerede ved mit første møde med Katharina følte jeg mig set og hørt. Og jeg følte med det samme tillid til at hun var den rigtige til at løfte opgaven“.

    / Luuna Sommer

    Vægttabs- og livskvalitetsekspert

    “Det har været en utrolig nem og overskuelig proces. For det første mærker man Katharina’s nærvær og engagement.

    Katharina er yderst kompetent og professionel, og har en evne til at sætte sig ind i det udtryk, den branding og kommunikation, som jeg har ønsket at formidle til mine kunder. Jeg kan ikke andet end varmt anbefale Katharina til at hjælpe med din kommunikation og brandstrategi.”

    / Karina Remming

    Kranio Sekral & Zoneterapeut

    En tæt og dedikeret samarbejdspartner

    Strategisk branding i mere end 10 år

    Det er min klare overbevisning, at der findes mange virksomheder – små og store, med så meget potentiale, der stadig mangler at få opmærksomhed. Virksomheder, der er unikke på sin helt egen måde og som kunderne vil elske at lære bedre at kende.

    Har vi ikke mødt hinanden før? Så hej! Mit navn er Katharina Kopranen, og jeg har arbejdet med strategisk branding siden 2012.

    Jeg hjælper dig, der savner en dedikeret rådgiver, der ved hvad du vil med din virksomhed og har evnerne til at omsætte dine ambitioner til en konkret køreplan og værktøjer til at nå dine mål. 

    Som brand specialist, gør jeg alting grundigt og med omhu. Det gælder både resultatet og samarbejdet. Jeg er ikke som de andre. Jeg betragter mig allerede nu, som en del af dit hold og vi holder sammen om at løfte din branding til nye højder.

    Hos mig får du en komplet tilgang til dit brand. Jeg tager mig tid til at sætte mig grundigt ind i virksomheden og skabe et fundament for din branding, der er tilpasset dig. Branding der vækker opmærksomhed og er spot on til din virksomhed og ideelle kunde. Det har jeg erfaring med virker og giver resultater, der er lidt ud over det sædvanlige.

    Unik Branding (signatur)pakken

    Min unikke branding pakke er til dig, der er selvstændig virksomhedsejer, ambitiøs iværksætter eller marketingansvarlig. Og har brug for en komplet brandstrategi, hvor du udover min rådgivning, får skabt en klar plan for din virksomheds branding og hjælp til at eksekvere din markedsføring.

    Kernen i vores samarbejde er at optimere din branding, så du kan udnytte det fulde potentiale af din virksomhed gennem markedsføring, storytelling og visuel identitet.

    Du kan sandsynligvis svare ja til enten …

    • Du har brug for rådgivning omkring udvikling af dit brand og hvordan din virksomheds profil kan fremstå mere professionel og afspejle den værdi, dit produkt har.
    • Du mangler en klar plan og konkrete værktøjer til at skabe en rød tråd i din virksomheds profil – både det verbale og visuelle. På en måde der gearer din branding op til et nyt niveau.
    • Du står overfor et skifte i din virksomhed i forhold til dine produkter, din kundetype eller din prissætning. Og har brug for, at det afspejles i din fremtidige branding.

    Indhold i Unik Branding pakken

    Pakken er til dig, der ikke har brug for guides, men vil have en skræddersyet manual du kan slå op i, så du får frigivet tid og skabt overblik i det daglige til at skabe endnu bedre resultater i din virksomhed.

    Udover min specialiserede rådgivning, får du en komplet brandstrategi og helt konkrete ideer til din markedsføring, der kan brænde dit brand fast på den helt rigtige måde i dine kunders bevidsthed. Desuden får du indholdsideer til, hvad du kan dele på sociale medier og klippekort til grafisk assistance der gør, at du hurtigt kan eksekvere på din strategi. Alt sammen det, du behøver for aldrig mere at bekymre dig og spilde tid på at sætte dig ind i, hvor du skal være synlig i din markedsføring og hvad du skal dele af indhold.

    Unik Branding pakken består af:

    1:1 Brand workshop

    Workshop á 3 timers varighed (fysisk), hvor vi laver konkrete øvelser og en 360 graders gennemgang af dit brand. Her hjælper jeg dig blandt andet med at kortlægge din virksomheds værdier, kernefortælling, USP’er (Unique Selling Point) og kundetype. Alt dette danner fundamentet for din brandstrategi.

    Præsentation af din brandstrategi

    Efter workshoppen går jeg i gang med at arbejde strategisk og kreativt. Jeg researcher på din virksomhed, dine kunder og dit marked, og samler alle delene til din brandstrategi. Jeg laver et oplæg til dig, der præsenterer dit brand og hvordan det, du står for og hjælper dine kunder med kan kommunikeres på en måde, der afspejler dine ambitioner og den målgruppe, du vil tiltrække. Oplægget gennemgår vi online, hvor vi mødes i vores private online-mødelokale på Zoom.

    Skræddersyet brandstrategi & markedsføringsplan (drejebog)

    Din samlede brandstrategi modtager du som e-bog, der sætter rammen for dit brand og ridser retningslinjerne op for din markedsføring. Brandstrategien indeholder konkrete ideer til din markedsføring, så du ved hvor og hvordan du kan ramme dine idelle kunder. E-bogen kan du og dine samarbejdspartnere bruge som opslagsværk.

    BONUS 1 / 30 forslag til opslag på sociale medier

    Som tillæg til din markedsføringsplan får du 30 indholdsideer til opslag og stories på Instagram, LinkedIn eller Facebook, der rammer din målgruppes interesse og har fokus på, at de lærer dit brand endnu bedre at kende. Ideerne er tilpasset det sociale medie, der matcher din virksomhed bedst.

    BONUS 2 / Klippekort til 15 timers efterfølgende sparring og grafisk arbejde 

    Jeg ved det. Du har travlt med at implementere din strategi og alle de nye ideer i din markedsføring. Klippekortet kan du efterfølgende bruge til at få min sparring på eksempelvis, hvordan du bruger dit logo, farver, skrifttyper og billeder, opbygning og indhold på din hjemmeside, dine profiler på sociale medier eller noget helt andet. Du kan også bruge klippekortet til at få løst specifikke grafiske opgaver. Mit tidsforbrug bliver fratrukket dit klippekort.

    Du får mig som din faste brand specialist, sparringspartner og designer til din virksomhed. Jeg hjælper dig med at lægge en klar plan, der løfter din branding og sikrer at din virksomhed fremstår mere professionel og skaber tillid hos dine kunder.

    Din investering:

    KR. 24.500,-

    + moms

    Bemærk, du får 20 % rabat på mine designpakker, når du investerer i Unik Branding pakken.

    Har du spørgsmål?

    Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål

    Er det muligt at betale i rater?

    Ja, selvfølgelig.

    Det kan aftales at dele investeringen op i 2 eller 3 rater. Det aftaler vi under introduktionsmødet, når vi har talt sammen om muligheden for samarbejdet ☺

    Jeg har brug for hjælp til opstart af min virksomhed. Er det også for mig?

    Det er altid en god idé, at lægge en strategi for din branding og markedsføring. Det er uanset om du er ny iværksætter eller etableret virksomhed. Vi tager udgangspunkt i netop der, du er med din virksomhed.

    Hvad er med i prisen?

    Unik Branding pakken er ikke en designpakke, men har fokus på strategi og konceptudvikling af dit brand. Hvis du har brug for at få redesignet din eksisterende grafiske identitet eller skabt en helt ny visuel identitet, kan du vælge mellem mine tre designpakker her. Du får 20 % rabat på en designpakke, hvis du booker samtidig med Unik Branding signaturpakken.

    Hvad hvis jeg har brug for mere hjælp?

    Du kan også altid hive mig ind efterfølgende, når du har brug for rådgivning, sparring eller skal have løst en specifik grafisk opgave. Her afregnes på timebasis eller med klippekort.

    Klippekort

    Jeg tilbyder klippekort til dig, der allerede er kunde hos mig – når jeg kender din forretning, dine målsætninger og dit visuelle udtryk. Mit tidsforbrug bliver fratrukket dit klippekort.

    Klippekort fås med 5, 10 eller 20 klip. Jo flere klip, jo mere rabat får du på min tid.

    Klippekort kan eksempelvis bruges til:

    ✓   Brandsessioner
    ✓   Hjemmeside design
    ✓   E-mailsignatur
    ✓   Nyhedsbrev design
    ✓   Canva skabeloner til sociale medier
    ✓   PowerPoint præsentation
    ✓   Freebi/ workbook
    ✓   Foto filter til billedredigering
    ✓   Billedstil og fotograf brief
    ✓   Layout af bog, magasin eller katalog
    ✓   Hangtags og emballage
    ✓   Plan for indretning af butik, showroom, klinik eller kontor

    Hvor meget jeg kan nå på et klip, kommer an på, hvor godt jeg kender dig, hvor godt du kender din strategi, dine kunder og hvor konkret den enkelte opgave er. Du køber min tid ikke et færdigt produkt.

    Skriv til mig på email: mail@unikbranding.dk, hvis du vil have tilsendt min prisliste på klippekort.

    Har du andre spørgsmål? Så skriv til mig på e-mail: mail@unikbranding.dk

    Skal vi tage en snak?