fbpx

Få skabt en komplet plan for branding og markedsføring, der gør godt for din forretning

+ giver overblik og mere tid

Brand Building

Har alle brug for branding og visuel storytelling?

Branding er en skræddersyet plan for, hvad din virksomhed skal være (aner)kendt for

Som iværksætter og selvstændig virksomhedsejer kan branding være en fluffy størrelse. Det gælder både i start-up fasen og som etableret virksomhed.

Dit brand opleves igennem:

 • Dit logo, farver, skrifttyper – der sikrer genkendelighed
 • Valg af billeder – der sætter stemningen i dit materiale
 • Storytelling – der tiltrækker og skaber kendskab
 • Markedsføring – der synliggør din virksomhed

Som de fleste, er du sikkert startet ud med et logo, fordi du tænkte at det er vigtigst… Og nu oplever du den ene frustration efter den anden, hver gang du skal pitche din virksomhed, lave et billede til de sociale medier, skrive en tekst på din hjemmeside, opsætte en brochure el.lign. Fordi du tvivler på, hvad der er vigtigst at fortælle og hvilket udtryk, der præsenterer din virksomhed bedst, sådan at du rammer den helt rigtige målgruppe.

Det føles uoverskueligt og det ender med, at du “bare” skriver, deler eller viser et eller andet i din markedsføring i forsøget på at tiltrække kunder. Resultatet af din virksomheds image bliver usammenhængende og rodet, og dine kunder bliver forvirrede og i tvivl – kunder der tvivler køber ikke!

Dét du har brug for er en skræddersyet plan – ikke bare for din visuelle identitet, men for hele din branding – grafisk, billeder, storytelling, kommunikation og markedsføring. Så du aldrig mere er i tvivl om, HVAD du skal fortælle og HVORDAN det skal præsenteres, og du opnår anerkendelse for dét, der skiller dig ud og gør din virksomhed unik.

Optimal branding er dét der tiltrækker kunder

Jeg arbejder med, at give din virksomhed større gennemslagskraft med branding

Planlægning af din branding tager udgangspunkt i dine ambitioner og passion samt dine og kundens fælles værdier. Mennesker foretrækker at handle med mennesker – det gør, at vi føler os trygge og tør foretage et køb. En vigtig del af dit brand handler om følelser og om at forstå dine kunder og vide, hvad der gør dem trygge.

For mig handler branding ikke bare om salg. Det handler især om, at sælge dit produkt og din fortælling til de rigtige mennesker – så alle føler sig set og hørt. Det sikrer nemlig ikke bare salg i butikken, men loyale kunder der kommer igen.

Det er vigtigt, at dit brand både fungerer for dig og din kunde.

Dit brand skal give dig:

 • Et godt fundament for din markedsføring, så du sparer tid og mere effektivt når de helt rigtige kunder
 • Stærke virkemidler, så du slipper for at være i tvivl om, hvad der er bedst for din forretning og tiltrækker kunder
 • Følelsen af at have skabt noget, der gør dig stolt (helt ind i sjælen)
 • Selvtillid, så du tør tage den pris du er værd

Dit brand skal give din kunde:

 • Oplevelsen af hvem du er og hvad din virksomhed står for
 • En relation, så din kunde ved hvad og hvordan du kan hjælpe
 • Visuel genkendelighed, så de helt rigtige kunder tiltrækkes og husker dig

Forestil dig, at din branding endelig hjælper dig med at skabe de resultater, du gerne vil opnå i din virksomhed

I starten var det sjovt at have forskellige hatte på som selvstændig. Det var spændende at lege med det grafiske udtryk og prøve forskellige ting af i markedsføringen. Men nu er tiden presset og du bruger ALT for meget tid og energi på at være synlig på sociale medier, skrive salgstekster og tage billeder i forsøget på at tiltrække kunder. Samtidig tvivler du på, hvad der er rigtigt at fortælle og vise frem i forhold til din forretning og det brand du drømmer om at have.

Du har brug for:

 • Rådgivning i, hvordan du præsenterer din virksomhed på den mest optimale måde og synliggør det du gør, kan og tilbyder, så det taler til flere og rammer de kunder du helst vil hjælpe.
 • Vished om, hvordan du personliggør din virksomhed for at tiltrække de rigtige kunder. Du tvivler måske på, hvor personlig du skal være i din markedsføring for at tiltrække kunder fremfor at frastøde dem.
 • En sparringspartner der ved, hvad du vil med din virksomhed og kan give dig konkrete svar og værktøjer til at løfte dit brand. Så du får frigivet tid og skabt overblik, og kan fokusere på dét, du er bedst til.

Din virksomhed har brug for klar og unik branding for at tiltrække de helt rigtige kunder

“Jeg er din brandspecialist og -designer. Jeg er her for at hjælpe dig med at finde en overskuelig vej, så du kan lykkes med dit brand og de ambitioner du har for din virksomhed, og gøre dit arbejde meget lettere, så du kan fokusere på det du elsker allermest – at skabe forandring hos dine kunder”.

Strategisk branding i mere end 10 år

Mit navn er Katharina Kopranen. Jeg er brandspecialist og -mentor for ambitiøse selvstændige virksomhedejere, der ønsker et stærkt brand, som viser hvem de er og på en måde, deres ideelle kunder ikke kan modstå.

Jeg har arbejdet med strategisk branding i mere end 10 år og drevet egen virksomhed siden 2020. Jeg ved derfor, hvordan det er at have en drøm og store ambitioner for min virksomhed, men også hvordan det kan føles frustrerende og uoverskueligt at nå sine mål.

Jeg tror på at branding er mere end et logo, en farvepalette og en pæn hjemmeside. Branding er en fast del af din hverdag som virksomhedsejer. Det er den måde du præsenterer dig selv og din virksomhed på for omverdenen. Den måde du taler på, klæder dig, indretter dig – det er altsammen en del af din unikke brandidentitet.

Og nu tænker du måske; “Har jeg det der skal til – er jeg og mit produkt unik?”. Ork ja, det er så unikt som det skal være! Det handler om at finde ind til kernen i din forretning og tydeligøre det, der skiller dig og dit produkt ud. Det er her jeg kommer ind i billedet. Jeg hjælper dig med at skabe klarhed og ståsted, så du føler dig tryg og unik – både indeni og udenpå i din virksomhed.

DET FORTÆLLER ANDRE

unikke kunder

Det har været en utrolig nem og overskuelig proces. For det første mærker man Katharina’s nærvær og engagement.

Katharina er yderst kompetent og professionel, og har en evne til at sætte sig ind i det udtryk, den branding og kommunikation, som jeg har ønsket at formidle til mine kunder. Jeg kan ikke andet end varmt anbefale Katharina til at hjælpe med din kommunikation og brandstrategi.”

/ Karina Remming

Kranio Sekral & Zoneterapeut

Første session fik skabt fuldstændig klarhed over, hvad der ligger i mit brand. Hvilket brand jeg ønsker at have, hvem og hvordan jeg tiltrækker de rette kunder.

Katharina er meget nærværende og tydelig i sin mentoring og meget hands on i hendes praktiske råd. Jeg har været glad og opløftet efter hver samtale, med ro i maven omkring de ting, der skulle arbejdes med.

/ Zanna Ibina

Forfatter & foredragsholder

Som iværksætter, der er ved at bygge et brand op, er der utrolig mange ting at kaste sig over. Men efter en virkelig god og motiverende sparring med Katharina er jeg blevet helt skarp på hvad der er vigtigst for mig at prioritere, samt hvad hvad der skal til for at jeg når i mål, brand og marketing wise.

/ Tenna Qvortrup Olsen

Arbejdslivsekspert

Føler du det tidskrævende at arbejde med din virksomheds visuelle udtryk, indholdet på din hjemmeside, dine nyhedsbreve, opslag og stories på sociale medier samt billeder, der understøtter værdien af dit produkt og fortæller den historie, du gerne vil have din virksomhed er kendt for?

Lad mig vise dig en effektiv vej, hvor du får skræddersyet en brandstrategi, der letter processen i alle de beslutninger du skal tage som selvstændig virksomhedsejer. Du kan også låne min hjerne for en stund og stille mig alle de spørgsmål du brænder inde med, omkring din virksomheds branding og markedsføring.

Få mig som brandmentor & designer
– dine 3 muligheder:

INTENSIV // 1:1 branding session

Sessionen er til dig, der har brug for svar på dine spørgsmål omkring, hvordan du kan forbedre din virksomheds branding og markedsføring.

Du får 60 minutters intensiv møde til at tømme min hjerne for alt omkring, hvordan du effektivt kan bruge din visuelle identitet, sociale medier, storytelling og en markedsføringsplan i din virksomhed.

I sessionen gennemgår vi det der blokerer dig i din branding og markedsføring lige nu. Du får rådgivning og svar på alle de spørgsmål, vi kan nå at gennemgå på vores tid sammen, så du kan gå videre med en overskuelig handlingsplan over, hvor du skal tage fat for at komme nærmere dit mål.

I løbet af en INTENSIV-session kan du fx få svar på dine spørgsmål omkring:

 • hvordan du bruger dit logo, farver, skrifttyper og billeder, så din virksomhed bliver genkendelig og professionel at se på
 • hvilke sociale medier der passer til din virksomhed, så du kommer i kontakt med dine idealkunder
 • hvordan og hvor meget du skal være personlig på sociale medier som virksomhedsejer
 • hvad du skal dele på sociale medier for at tiltrække flere følgere
 • hvor og hvordan du bruger storytelling i din markedsføring
 • hvordan du laver en markedsføringsplan, så du er synlig for de rigtige kunder

// Sessionen består af:

 • En times 1:1 online session Dvs. kun dig og mig i vores online-mødelokale. Helt simpelt modtager du en mail med link til vores lukkede og private online-mødelokale på Zoom
 • Afklarende briefing skema som du udfylder forud for mødet, der giver mig indsigt i din virksomed og dine mål, og sikrer at du får mest muligt ud af vores tid sammen
 • Forud for sessionen laver jeg et research på din virksomhed og dit marked, så jeg har et indgående kendskab til din situation og kan rådgive dig bedst muligt på dine spørgsmål
 • Skriftlig opsummering efter sessionen, der giver dig overblik over, hvad vi har talt om og hvordan du kommer videre
 • Videooptagelse af sessionen (vis du ønsker det) så du altid kan gense eller genhøre vores samtale og de løsninger, som vi i fællesskab kom frem til. Med en videooptagelse er du fri for at bruge vores sparsomme tid sammen på at tage en masse noter

Udover min research og indsigt i din virksomhed, får du min rådgivning og sparring i 60 minutter. Her hjælper jeg med at få lagt en klar retning for det der udfordrer dig indenfor branding og markedsføring. Du bestemmer selv, hvad vi skal fokusere på under sessionen. Det hele starter med at du får tilsendt et afklarende briefing skema, som sætter fokus på, hvad du gerne vil opnå i din virksomhed.

KR. 1.875,- + moms

BRANDMENTOR // 1:1 forløb

Brandmentor forløbet er til dig, der har brug for en personlig sparringspartner til at guide dig i markedsføringen af din virksomhed, med fokus på, at blive endnu tydeligere i dit brand, skille sig ud og tiltrække idealkunder.

Her arbejder vi både med din markedsføringsplan, -strategi og branding, hvor vi tydeliggør din virksomheds personlighed, sådan at dine kunder har lyst og tillid til at handle med dig.

I hver session får du sparring og rådgivning, så du får løst de udfordringer der fylder hos dig lige nu. Vi arbejder på at få lagt den helt rigtige plan for dig og din virksomhed, så du får overblik og vished om, hvordan du skal prioritere din energi rigtigt i din markedsføring.

Hver session afsluttes med en overskuelig handlingsplan, så du ved hvad du skal arbejde med til næste gang vi mødes. Undervejs i forløbet vil du opleve at få hep, feedback og spørgsmål til reflektion. Det gør at du hurtigt kan implementere justeringer og nye tiltag i din virksomhed.

// Forløbet består af:

 • Klippekort til 5 online sessioner á 60 minutters varighed. Hvert møde afholdes 1:1, dvs. kun dig og mig i vores private online-mødelokale på Zoom eller over telefon
 • Afklarende briefing skema som du udfylder forud for første session, der giver mig indsigt i din virksomed, dine mål og forventninger til forløbet
 • Forud for første session laver jeg et research på din virksomhed og dit marked, så jeg har et indgående kendskab til din situation og kan rådgive dig bedst muligt på dine spørgsmål
 • Mulighed for feedback eller svar på mail mellem sessionerne. Det sikrer, at du ikke behøver vente til næste session, men kan komme videre indenfor få dage. Tidsforbruget fratrækkes dit klippekort
 • Skriftlig opsummering og handlingsplan efter hver session, der giver dig overblik over, hvad vi har talt om og hvordan du kommer videre
 • Videooptagelse af sessionerne (vis du ønsker det) så du altid kan gense eller genhører vores samtaler og de løsninger, som vi i fællesskab kom frem til. Med en videooptagelse er du fri for at bruge vores sparsomme tid sammen på at tage en masse noter

Du får mig som din personlige brandmentor og sparringspartner til din virksomhed. Jeg guider dig til at få skabt en klar plan for din virksomheds branding, så du aldrig mere føler tvivl om, hvad der skiller dig og din forretning ud, og hvordan du skal tydeliggøre det i din markedsføring for at tiltrække de kunder du gerne vil hjælpe. Mit fokus er at give dig overblik og effektive værktøjer, så det føles let at markedsføre din virksomhed.

Din investering: KR. 7.950,- + moms

(Mulighed for månedlig betaling i 3 rater á kr. 2.650,- + moms)

UNIK BRANDMENTOR // eksklusivt 1:1 forløb

Mit unikke brandmentor forløb er til dig, der har brug for en komplet brandstrategi, hvor du udover min faste rådgivning, får skabt en klar plan for din virksomheds branding og hjælp til at eksekvere din markedsføring.

I forløbet har vi fokus på at optimere din virksomhed, så du kan udnytte det fulde potentiale af din visuelle identitet, storytelling og markedsføring. Du har måske brug for rådgivning omkring udvikling af dit brand – måske står du overfor et skifte i din virksomhed i forhold til dine produkter, din kundetype eller din prissætning, hvor du har brug for at hele dit fundament og din markedsføring skal geares op til et nyt niveau. Du får 5 sessioner, hvor vi gennemgår din virksomheds situation og lægger en klar plan for fremtiden.

Udover de fem sessioner, får du en komplet brand- og markedsføringsstrategi med konkrete ideer til din markedsføring inkl. 30 forslag til, hvad du kan dele på Instagram, Facebook og LinkedIn samt 12 designskabeloner til dine opslag. Det gør, at du aldrig mere behøver bekymre dig og bruge tid på at sætte dig ind i, hvor du skal være synlig i din markedsføring og hvad du skal dele af indhold.

Forløbet er til dig, der ikke har brug for guides – men vil have en skræddersyet manual du kan slå op i, så du får frigivet tid og skabt overblik i det daglige til at skabe endnu bedre resultater i din virksomhed.

// Unik brandmentor forløbet består af:

 • Klippekort til 5 online sessioner á 60 minutters varighed. Hvert møde afholdes 1:1, dvs. kun dig og mig i vores private online-mødelokale på Zoom eller over telefon. Vi mødes som udgangspunkt hver 2-3. uge, så du hele tiden oplever fremdrift og har adgang til sparring. Sessionerne kan fordeles over 3 måneder
 • Skræddersyet brand- og markedsføringsstrategi: en manual, der beskriver dit brand og hvordan det du står for og hjælper dine kunder med, kan præsenteres på en måde der tiltrækker dine idealkunder, inkl. konkrete ideer til din markedsføring
 • 30 forslag til, hvad du kan dele på Instagram, Facebook og LinkedIn: ideer til opslag og stories, der rammer din målgruppes interesse og gør at de lærer dit brand bedre at kende
 • 12 designskabeloner til dine opslag: (Canva) skabeloner tilpasset din virksomheds visuelle udtryk, som du kan klippe klistre i, når du skal lave opslag til sociale medier
 • Mulighed for feedback eller svar på mail mellem sessionerne. Det sikrer, at du ikke behøver vente til næste session, men kan komme videre indenfor få dage. Tidsforbruget fratrukkes dit klippekort
 • Skriftlig opsummering efter hver session, der giver dig overblik over, hvad vi har talt om og hvordan vi kommer videre
 • Videooptagelse af sessionerne (vis du ønsker det) så du altid kan gense eller genhører vores samtaler og de løsninger, som vi i fællesskab kom frem til. Med en videooptagelse er du fri for at bruge vores sparsomme tid sammen på at tage en masse noter.

Du får mig som din faste brandmentor, sparringspartner og designer til din virksomhed. Jeg hjælper dig med at lægge en klar plan, der løfter din branding og sikrer at din virksomhed fremstår professionel og skaber tillid hos dine kunder.

Din investering: KR. 24.975,- + moms

(Mulighed for månedlig betaling i 3 rater á kr. 8.325,- + moms)

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er rigtig for dig?

Jeg vil hellere end gerne tage en snak, hvor vi gennemgår dine spørgsmål, så du får overblik og vished om, hvad der skal til for at forbedre din virksomhed. Lad os tage et gratis og uforpligtende introduktionsmøde.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.