fbpx

Et udvalg af nuværende og
tidligere projekter

Gennem mere end 12 år, har jeg hjulpet flere end 100 virksomheder, både store og små, med strategisk branding, markedsføring og grafisk design. Her kan du få et indblik i projekter, som jeg har arbejdet på de seneste år, og hvad kunderne siger, om vores samarbejde.

Design er ikke bare design

Design skal føles godt. Det skal ikke kun være en fornøjelse at se på. Det skal ligefrem kunne mærkes i krop og sind. Det er den tilgang jeg har til de opgaver, jeg hjælper mine kunder med. 

Jeg hjælper mine kunder med at skabe succesfuld branding, der kan mærkes både hos dine ideelle kunder, men også i din forretning. For når dine kunder kan mærke dig, din historie og dine værdier, føler de sig trygge og det smitter af på din forretning – trygge kunder køber simpelthen mere. 

Er du på udkig efter en specialiseret sparringspartner og brand designer, der kan hjælpe dig med at skabe en mærkbar forretning – der tydeliggør det du kan, gør og er allerbedst til – så du fremstår mere professionel og tiltrækker de helt rigtige kunder? Så lad os lære hinanden bedre at kende.

Få min specialiserede hjælp

Sådan starter vores samarbejde

01 //
Skriv til mig

Tryk på “lad os gå i gang” herunder og skriv til mig, hvem du er, hvad din virksomhed tilbyder og gør mig klogere på, hvad du ønsker min hjælp til.

02 //
Afklarende samtale

Sammen finder vi et tidspunkt til en afklarende samtale, hvor du deler dine specifikke behov og ønsker. Her afstemmer vi, om vi er et match, og om mit team og jeg er de rette til at hjælpe dig videre.

03 //
Samarbejdet igangsættes

Efter mødet igangsætter vi samarbejdet ud fra det forløb eller den pakke (evt. sammesætning af flere pakker), der opfylder dine behov. Samarbejdet starter altid med en fysisk brand workshop eller online brandsession, hvor vi får klarlagt strategi og målsætning for din virksomheds branding.