fbpx

Her downloader du din workbook!

Jeg har glædet mig til at forære dig min step-by-step guide til, hvordan du bygger dit unikke brand der tiltrækker drømmekunder på rekordtid.

Workbooken “Sådan går du fra ukendt til kendt hos dine drømmekunder” ligger som en PDF, og du downloader den ganske enkelt ved at klikke på knappen nedenfor.

Rigtig god fornøjelse!

Katharina Kopranen

Optimal branding er dét der tiltrækker kunder

Føler du det tidskrævende at arbejde med din virksomheds visuelle udtryk, indholdet på din hjemmeside, dine nyhedsbreve, opslag og stories på sociale medier samt billeder, der understøtter værdien af dit produkt og fortæller den historie, du gerne vil have din virksomhed er kendt for?

Lad mig vise dig en effektiv vej, hvor vi sammen skræddersyer din brandstrategi, der letter processen i alle de beslutninger du skal tage som selvstændig virksomhedsejer. Du kan også låne min hjerne for en stund og stille mig alle de spørgsmål du brænder inde med, omkring din virksomheds branding og markedsføring.

DET FORTÆLLER ANDRE

unikke kunder

Det har været en utrolig nem og overskuelig proces. For det første mærker man Katharina’s nærvær og engagement.

Katharina er yderst kompetent og professionel, og har en evne til at sætte sig ind i det udtryk, den branding og kommunikation, som jeg har ønsket at formidle til mine kunder. Jeg kan ikke andet end varmt anbefale Katharina til at hjælpe med din kommunikation og brandstrategi.”

/ Karina Remming

Kranio Sekral & Zoneterapeut

Første session fik skabt fuldstændig klarhed over, hvad der ligger i mit brand. Hvilket brand jeg ønsker at have, hvem og hvordan jeg tiltrækker de rette kunder.

Katharina er meget nærværende og tydelig i sin mentoring og meget hands on i hendes praktiske råd. Jeg har været glad og opløftet efter hver samtale, med ro i maven omkring de ting, der skulle arbejdes med.

/ Zanna Ibina

Forfatter & foredragsholder

Som ny iværksætter, der er ved at bygge et brand op, er der utrolig mange ting at kaste sig over. Men efter en virkelig god og motiverende sparring med Katharina er jeg blevet helt skarp på hvad der er vigtigst for mig at prioritere, samt hvad hvad der skal til for at jeg når i mål, brand og marketing wise.

/ Tenna Qvortrup Olsen

Arbejdslivsekspert