fbpx

Et udvalg af nuværende og
tidligere projekter

Gennem mere end 12 år, har jeg hjulpet flere end 100 virksomheder, både store og små, med strategisk branding, markedsføring og grafisk design. Her kan du få et indblik i projekter, som jeg har arbejdet på de seneste år, og hvad kunderne siger, om mit arbejde:

Er du på udkig efter en specialiseret og tæt sparringspartner?

Jeg hjælper mine kunder med at skabe succesfuld branding og design, der giver overblik og sparer tid i deres markedsføring. Sammen får vi lagt en plan for, hvordan de tydeliggør det, de kan og er bedst til, så de fremstår professionelle og tiltrækker flere af de rigtige kunder.

Få min specialiserede hjælp

Et samarbejde starter sådan her

01 //
Skriv til mig

Tryk på “lad os gå i gang” herunder og skriv til mig, hvem du er, hvad din virksomhed tilbyder og gør mig klogere på, hvad du ønsker min hjælp til.

02 //
Introduktionsmøde

Hvis jeg vurderer, jeg er den rette til at hjælpe dig, sætter vi et introduktionsmøde i kalenderen, hvor du deler dine specifikke behov og ønsker, og vi afstemmer, om vi er et match.

03 //
Samarbejdet igangsættes

Efter mødet igangsætter vi samarbejdet ud fra det forløb eller den pakke (evt. sammesætning af flere pakker), der opfylder dine behov. Samarbejdet starter altid med en brand workshop eller brandsession.